Split Domèstic 1:1

La solució òptima per a climatitzar un ambient

La nova generació d’equips split amb bomba de calor optimitzen les prestacions de climatització i confort, unint la tecnologia més avançada, una alta eficiència energètica i el disseny més elegant. Condicionen l’aire aconseguint la perfecta relació entre temperatura, aire i humitat, a més de purificar l’aire, el que assegura un alt nivell de confort durant tot l’any.

La tecnologia Inverter present en els equips d’última generació permet un estalvi d’energia del 30% gràcies a que el compressor varia la seva velocitat d’acord a la càrrega – de refrigeració o calefacció -demandada per l’ambient en cada moment. El sistema Inverter és altament eficient en càrrega parcial, i com aquesta situació es dóna el 90% del temps de funcionament s’aconsegueix una adaptació perfecta i de baix consum. Els equips són més fiables, eficaços, silenciosos i la seva vida útil s’allarga.

Conducte Domèstic
Com a alternativa a la unitat compacta mural que s’instal·la a l’interior de l’ambient, Intevall instal·la models de baixa silueta per conducte, que s’adapten a la perfecció a la decoració de l’ambient ja que només es visualitzen la reixeta d’impulsió i retorn. Aquests equips són els que habitualment s’utilitzen en les habitacions d’hotels sent una excel·lent opció per a ambients en habitatges. Per a la seva instal·lació es requereix l’existència d’un fals sostre o prou altura disponible per crear un calaix que oculti l’equip.


Coneix els avantatges dels splits 1:1**

 

Els equips split consten d’una unitat interior evaporadora, compacta d’elegant disseny i una unitat exterior condensadora. La bomba de calor permet que l’equip a més de refrigerar a l’estiu escalfi a l’hivern. La perforació per al pas de canonades a l’exterior no és més gran que la mida d’un telèfon mòbil i a més purifiquen l’aire.

streamer

Instal·lació fàcil

i amb acabats personalitzats per l’equip tècnic d’Intevall.

Màxim confort durant tot l’any

amb alta eficiència energètica estacional de fins A +++

Major estalvi energètic

amb mínim consum d’energia i menor cost de manteniment.

Flexibilitat d’instal·lació

la unitat exterior permet fins a 20m distància, en horitzontal, amb la unitat interior.

Purifica l’aire, eliminant olors,

virus i bacteris, gràcies al purificador que i al filtre antial·lèrgic amb tecnologia Flash Streamer.

Distribució uniforme de l’aire

en tot l’ambient, que garanteix una temperatura equilibrada.

Cura del medi ambient

amb l’ús de nous refrigerants que redueixen les emissions de CO2 i el potencial d’escalfament atmosfèric (GWP)

Funcionament silenciós

de fins a 19 dBA equivalent a un murmuri, brinden tranquil·litat.

Control WIFI a distància

que permet ajustar i programar la temperatura des de la teva Tablet o Smartphone.

Sensors intel·ligents

que eviten el corrent d’aire directa en presència de persones.

* Segons les característiques de cada marca i model.


Multi-Split Domèstic

Climatització fins a 5 habitacions amb una única unitat exterior

Els equips multi-split ofereixen tots els avantatges pel que fa a funcionament dels split 1: 1 sumant la possibilitat climatitzar fins a 5 habitacions diferents a la llar amb una unitat exterior centralitzada.

Existeixen models multi-split de 2,3,4 i 5 unitats interiors. Aquestes unitats interiors poden ser totes iguals o diferents entre si, ja siguin mural, cassette, o per conducte. Permeten una instal·lació esglaonada amb un mínim de 2 unitats interiors i en el futur afegir més unitats. Utilitzant equips exteriors industrials les estades a climatitzar pot augmentar fins a 64 amb un sol grup.

La unitat exterior climatitzada tots els ambients de l’habitatge repartint a cada habitació la càrrega de refrigeració o calefacció en funció de les necessitats optimitzant el consum.


Coneix els avantatges del Multisplit per a casa *

 

Climatització tota la casa amb un equip multi-split de forma homogènia. Fins a 5 unitats interiors amb la potència i l’estil que cada habitació requereixi. Els equips multi-split redueixen l’espai d’instal·lació i els costos per no utilitzar conductes que transportin l’aire climatitzat i redueixen el consum energètic ja que l’equip exterior central reparteix proporcionalment la demanda a cada habitació.

Fins a 5 unitats interiors

de diferent capacitat amb una sola unitat exterior.

Redueix l’espai d’instal·lació

i els costos de les canonades i conductes.

Instal·lació personalitzada

per l’equip tècnic de Intevall.

Control individual

o centralitzat de les unitats interiors.

Permet afegir unitats

interiors en el futur després de realitzada la instal·lació.

Permet climatitzar de forma més ràpida

les llars que els sistemes de calefacció tradicionals.

Brinda un confort excel·lent

amb un estalvi econòmic considerable.

Cura del medi ambient

amb l’ús de nous refrigerants que redueixen les emissions de CO2 i GWP.

Ús de diferents unitats interiors

mural, conducte, cassette i de sòl d’acord a les dimensions de l’espai i la decoració.

Sensors intel·ligents

que detecten la presència i eviten consums innecessaris.

* Segons les característiques de cada marca i model.


Instal·lació a Mida

“Instal·lacions Invisibles” amb acabat professional

Un acabat d’alta qualitat requereix considerar tot els detalls d’una instal·lació, com ara el lloc per on s’introdueixen els equips a l’habitatge, les característiques de la instal·lació elèctrica o el color i material de la paret on s’instal·larà una unitat.
Intevall ofereix instal·lacions de clima integrals. Aquest servei de personalització es brinda a tota la gamma i complexitat de les instal·lacions d’aire condicionat i calefacció per a llars de qualsevol magnitud i la inversió. Responent a les necessitats de cada habitatge i de cada un dels nostres clients executem instal·lacions totalment acabades amb un alt nivell d’acabats. El nostre servei s’ordena en les següents tasques:

Estudis previs

Avaluació de la demanda de refrigeració i calefacció de l’habitatge. Consideració de la superfície i el volum, els materials, les finestres, la ubicació geogràfica i l’orientació del sol.

Instal·lació a mida

Elecció de l’equip òptim per a l’habitatge, i les condicions per a la seva ubicació, instal·lació elèctrica i desguassos, acabats i terminacions, passi de canonades i conductes d’acord a la tècnica i les normatives vigents.

Treballs previs

Retirada d’equips a reemplaçar i les tasques de neteja i obra requerides per a la recepció d’el o els equips de clima.

Instal·lacions de suport

Tasques necessàries per conduir l’aigua de condensació a la xarxa de desguassos i de donar una connexió elèctrica de forma correcta.

Instal·lació de l’equip de climatització

Instal·lació de canonades i conductes, connexió i posada en marxa d’el o els equips de climatització.

Obres de suport

Tasques de paleta, acabat de buits i pas de canonades. Execució de falsos sostres, preparació i pintura. Col·locació i ajust de reixes i difusors.

Lliurament d’obra

Neteja, testeig de qualitat i lliurament d’obra.

Garantia

Professionals amb 35 anys d’experiència

Som un equip d’enginyers i tècnics especialitzats en cadascun dels oficis necessaris per executar totes i cada una de les tasques de forma completa. Des de l’anàlisi del càlcul de la càrrega tèrmica demandada fins a l’elecció del difusor adequat o la proposta que millor s’adapti a l’arquitectura del seu habitatge.

Comptem amb més de 35 anys d’experiència treballant al costat de marques líders a Barcelona i Catalunya, i hem consolidat un equip que ens permet oferir un servei precís i d’alta qualitat en l’execució de la instal·lació i els seus acabats.

Tant sigui per al sector domèstic o professional brindem manteniment permanent, reparacions i resolució d’incidències. Oferim un acurat servei al client a través de suport telefònic i mitjançant aquesta pàgina web.

Solucions a mida.  Sol·licita pressupost aquí.