La nostra empresa

La solució a mida en climatització per a la llar i la teva empresa

Intevall ofereix solucions integrals en climatització domèstica i professional amb el suport de marques líders en la fabricació d’equips de climatització.
Amb més de 35 anys d’experiència, el nostre equip de professionals realitza un assessorament personalitzat en cada projecte aportant una solució d’alta qualitat en eficiència energètica i cura del medi ambient adaptada als requeriments arquitectònics i a la inversió destinada.

Oferim servei al llarg de tota la vida útil de les instal·lacions, des de l’assessorament i els estudis tèrmics de cada situació, el subministrament i posada en marxa dels equips, el traçat i execució dels conductes de distribució, i l’adequació i modernització d’instal·lacions de baix rendiment. Com a servei tècnic executem el manteniment d’instal·lacions pròpies i de tercers.

Instal·lacions Integrals

Alta qualitat d’acabats …
completament acabats

Gràcies als nostres equips d’obra realitzem instal·lacions completes amb cura en la qualitat d’acabats i detalls. Abastant les tasques d’ajuts, obra i terminacions, amb l’avantatge d’una execució integral, tant en instal·lacions complexes com en petites instal·lacions domèstiques.
Fomentem l’ús de les tecnologies i els equips més innovadors per a executar obres sostenibles i reforçar el nostre compromís d’oferir major eficiència i millor qualitat de vida als nostres clients.

Els nostres Valors

A mesura …
del client

Una atenció acurada ens permet oferir la millor solució adequada a les requeriments i anhels dels nostres clients. Com a resultat d’aquest tret, que ens caracteritza, comptem amb una cartera de “amics” que sempre renoven la seva confiança en la nostra empresa.

Profesionales
en innovar

Invertimos en los medios y la capacitación permanente de nuestros colaboradores para mantener un alto nivel de calidad profesional y de actualización en las tecnologías más innovadoras y en las normativas más exigentes.

Eficients
… en el temps

Conscients de l’impacte ambiental que produeix la nostra activitat, els equips de climatització que instal·lem i mantenim, ens guia una alta responsabilitat en millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat en el temps de les instal·lacions que recomanem i executem.

Instal·lacions
invisibles

Ens caracteritza la pulcritud i agilitat en l’execució de les solucions instal·lades. Entenem que la importància de la solució tècnica i la cura del detall són claus en el moment de resoldre l’execució d’un projecte de climatització per a la seva llar, comerç o empresa.

Instal·lacions de climatització “tot en un”
per al sector domèstic i professional
eficients, innovadores i “invisibles”
adaptats els objectius del projecte
en totes les escales d’execució.

 

El nostre Equip

Una trayectoria de experiencias al servicio de nuestros clientes

Som un equip d’enginyers i de tècnics especialitzats en cadascun dels oficis necessaris per executar cadascuna tasques de forma completa. Des de l’anàlisi del càlcul de la càrrega tèrmica demandada fins a l’elecció del difusor adequat o la proposta que millor s’adapti a l’arquitectura del seu habitatge.

Comptem amb més de 35 anys d’experiència treballant al costat de marques líders a Barcelona i Catalunya. Hem consolidat un equip que ens permet oferir un servei precís i d’alta qualitat en l’execució de la instal·lació i els seus acabats.

Tant sigui per al sector domèstic o professional brindem manteniment permanent, reparacions i resolució d’incidències. Oferim un acurat servei al client a través de suport telefònic i mitjançant aquesta pàgina web.

Solucions a mida.  Sol·licita pressupost aquí.